För er

Hey!

Jag är jätteledsen. Jag vet. Jag har inte skrivit på jättelänge. Men jag lever livet som rockstjärna, det är slitsamt. (Igår natt till exempel, innebar det att kolla på film med Jenka till 4...)

Men efter mycket slit så får man förhoppningsvis ut något. Vårat slit i studion har gett oss en 6-spårig demo som vi kallar För er. Det är inte riktigt bara det enkla budskapet om att den är till för er, men jag orkar inte berätta hela historien bakom titeln just nu. Det viktigaste är: KÖP DEN! 35kr. Tag kontakt med oss personligen eller maila [email protected] så fixar vi det. Njuuut!

Imorgon (enligt min planering) kommer det upp ett litet smakprov på våran MYSPACE. Där kan ni även... läsa våran grymt seriösa influenslista och kolla på alla tre bilder vi har lagt upp. Jaja, det kommer mer med tiden. Var glada att ni har nåt att lyssna på nu iaf.

Vi spelar på Sjuhäradsfestivalen i Ulricehamn på fredag kl 18.00. Det är hutlösa priser, det vet vi om. Alla som kommer får dock en kräm av mig. (Nu vet jag inte vad jag ger mig in på, tänk om Tapper kommer?) 

                      image13

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0