SiESTA!

Hej, nu åker jag snart till Siesta. Det ska bli fint.

Här kommer en lista på fantastiska liveband (som jag sett) i rangordning:

1. The (International) Noise Conspiracy
2. Bloc Party
3. The Wombats
4. Timo Räisänen
5. Coldplay
6. Svenska Akademien
7. Kent
8. Kid Galahad
9. Anna Ternheim
10. Mustasch


Sen har jag några som konkurerar om bottenplatserna, typ The Hives, Hoffmaestro & Chraa, Oasis, Hellacopters och Kristian Anttila.

Förhoppningsvis och förmodligen letar sig någon eller några av banden på Siesta upp på denna lista. Typ Placebo och sånt.



Let's follow the cops back home!

Hero

Jag har upptäckt en tuff grej. Första klippet är introt till Bloc Partys Intimacy-turné. Det är asahäftigt och även om det är just introt jag vill poängtera så skadar det verkligen inte att kolla på hela klippet. Kolla in Matts überdiscokomp och Keles effekter på rösten en bit in i låten. 



Och här kommer originalet.



Dom använde Kleerup, det är lite kul. Och av någon anledning kändes detta inlägget jävligt Albin.

När vi kastar våra tomma glas!

Igår tog jag med mig Sabeln till Göteborg, Gamla Ullevi. Med stor fascination upplevde hon en typisk match mot Kalmar. Men, hon upplevde också två fantastiska mål av Hysén och precis hur blaskig ölen är på arenor. Inte minst den som säljaren råkar spilla över hela köparen, i detta fallet Sabeln.
Petter Wastå, Kalmars tjocka målvakt som låg skadad i evigheters tid i andra halvlek, fick många mysiga ramsor mot sig, typ "Fetare än Loket, ja han är fetare än Loket". Sabeln hade, i sann soli-anda, givetvis åsikter om detta, därför yttrade hon efter matchen följande mening:

"Jag tyckte inte om när dom kallade dendär tjockisen för tjockis..."

Kycklingkebaben var god, och nästa gång krossar vi GAIS, dock utan blåvitt stöd. Bojkott.

Phoenix nya skiva är kanonbra efter tre genomlyssningar.

Självmordsblond

Jag är fortfarande sjuk.

I torsdags gjorde jag intagningsprov till folkis-pryl i Nykpg, det gick halvbra. Jag kommer nog inte in. Men det gör ingenting, jag är ändå bäst i världen.

I fredags var jag på Kullen och drack öl som inte smakade något, jag är förkyld. Kid Galahad var hur bra som helst, som väntat. Live a long time är helt galet bra. Lasse var precis så tråkig som alla hade trott.

Jag überhoppas på att Bloc Party ersätter Cyndi Lauper på Hultan. Jag älskar Bloc Party.

Vinkladspelningar:
6 juni, Sommarpop, förmodligen Lilla Teatern. Utan David, igen.
Helgen efter studenten, Fuckhome festival headliner, Gökhem. Fettlång setlist, covers utlovas. Sommarens fetaste gig!



Top 3 bilder på mig och Albin. Den som inte håller med ska vi slå!

Idag ska vi ta Kalmar! (Inte jag och Albin, och absolut inte med armstöd till en soffa)

Sainté

FÖRRESTEN.

På tal om att det går åt helvete med PES. Det gör det inte alls. Jag vann ligan för tredje året i rad med ASSE, men det tuffaste var att jag slog River Plate, som slutade trea i ligan, två gånger om: med de försiktiga siffrorna 8-2 på hemmaplan och 11-1 på bortaplan!

Fuck Lyonais, fuck Borås!

You Oughta Know

Återigen, stora ursäkter för att jag är så dålig på att skriva. (att jag skriver sällan alltså, om jag skriver dåligt så har jag inte mod nog att erkänna det. Än.)

Imorgon ska jag mobilisera mig genom halva landet, nästan, för att sjunga/spela två låtar på en folkis-audition. Förhoppningsvis är denne lite tuffare än Hjo. För att ultimatisera denna audition har jag lyckats fånga min största förkylning iår, trots detta lyckas jag sjunga Alanis Morisette, originaltonart, fullröst. Det är helt galet, som Dauko skulle sagt.

Matilda tycker att jag är dum, tycker alla andra också det? :'(



Host host. Här var det förkylt.

Svennebanan

Jag har inte skrivit på länge nu. Nu skriver jag. Jag vet fortfarande inte vad som vinner av U2 eller Emmaboda. Men jag lyssnar på Promoes nya, den är hur bra som helst. Tur att han kommer till Hultan då.

Idag fyller Dauko år, grattis och sånt. Ikväll ska vi fira henne.



Nu ska jag spela PES, det går åt helvete.

RSS 2.0