I'll pay for you, anytime

Nu har vi slutat, Fairytale gick okej, luciatågs-helvetena är slut, Kate kommer om en stund och Bloc Party är världens bästa band! Ibland är man inte ensam.

Med svett & tårar

Snart ska jag iväg och repa med mitt band. Bandet som återigen var tvugna att ställa in. Ni suger verkligen ibland.

Imorgon slutar skolan. Äntligen får vi våran Fairytale of NY, och ett skönt lov. Visserligen måste jag och Albin fixa vårat projektarbete helst under lovet. Och visserligen händer det en massa jobbigt som jag gärna skulle slippa, men iaf. Ingen skola på två veckor. Skönt. Det ska jag dock inte fira med att se Timbuk, vilket jag spekulerade i för några dagar sedan. Jag ska tillbringa kvällen med Katie. Hon är tuffare än Timbuk. Det ska bli trevligt. Verkligen.

Dauko är förjävla rolig. Höhö.

Och förresten. När jag skrev ställa in menade jag inte spelningen på lördag. Den kommer äga rum. Likaså Musik direkt-giget i Tidaholm i januari. Bara så ni vet.


Blog Party

För övrigt så var själva Ållympiaden jättetråkig. Och patetisk. Och NV var mest patetiska av alla. Herregud. Och alla som funderade på att dissa Ållympiaden pga baksmälla var ännu mer patetiska. Vad hade ni väntat er?

Men Albin och Simon är bra pöjks. Verkligen.

För övrigt. Missa inte Vinklad på "Ingen Revolutions" julspelning på lördag (20dec)!!! Viktigt som fan. Vi är bäst.

För övrigt två, inplanerade konserter att se:

Oasis, Göteborg, januari.
Bloc Party, Sthlm, februari
(International) Noise Conspiracy, GBG, typ mars.
Bob Hund, Skövde, nån gång i vår.
Coldplay, Sthlm, Augusti.

Och kanskekanske Timbuk på fredag.

Let's dance to Joy Division!

Hey yo!

Synd om er trogna läsare som fått vänta så länge. Förlåt. Jag har varit upptagen med viktigheter som Ållympiad osv... värt.

Först vill jag bara säga att allt som kommer sägas nedan inte är något personligt, det är bara allmänt inte-tycka-likadant. Men: I torsdags hade vi klassförfest, eller vad man nu vill kalla det. Uppladdning inför Ållympiaden kanske. Jag fixade en skettbra lokal till oss. Tack mig. Men det gav liksom ingenting. Jag tycks inte kunna finna allt som resterande del av våran klass gör. "Jag har aldrig" är verkligen den töööntigaste leken som någonsin uppfunnits. Herregud. Jag kan verkligen inte komma på nåt mer patetiskt öht. Inte just nu iaf. Men visst, är folk intresserade av att mäta kuk så kör på det. Jag finner dock inte nån glädje i det. För hela grejen går ju i princip ut på att tala om hur jävla bra man är som gjort det och det och det och det och inte det. Dö, snälla. Jag tror att de flesta tyckte att förfesten var ganska lyckad, jag vill inte påstå att jag tycker rena motsatsen, men så jävla roligt var det inte. Jag var typ bara deprimerad, irriterad, sur, ledsen och förvirrad. Ja, jag är tråkig som fan, ja, jag är löjlig som inte kan se det roliga i små trevliga lekar (eller hela Ållympiaden för den delen), JA, visst. Tyck så, eller tyck inte så, jag bryr mig inte. Och ja, jag är jättetöntig när jag påstår att jag inte bryr mig, och ja, jag vet att jag hade hatat den person som hade skrivit detta blogginlägg om det inte hade varit jag, men vafan. Jag bryr mig verkligen inte. Jag är så jävla svår. Hehe.

Men som sagt, jag hatar inte alla individer i vår klass bara för detta, bara klassen som enhet. Och nej, jag behöver inte komma nästa gång om nån tycker att det löser problemet. Men ibland hade jag lite roligt, det kan jag inte förneka. Ålle var tex underbart bra.

Fast det var nog pga nåt annat. Eller någon annan. Förstår fortfarande inte hur detta ska sluta.

För övrigt tror jag att jag är lite inne i nån slags revolt. Känns ju jävligt moget. Men jag behöver fan inte allt detdär. Jag funderar verkligen på att gå tillbaka. Eller så är jag bara deprimerad. Svårt att säga.

Ehm, jag måste äta. Jag lägger till lite text om annat obetydligt som hänt snart.

Boom!

Lagom vaken jag sitter framför datorn, nyligen fått en text färdigskriven. Förmodligen gårdagens härjelser som inspirerade mig.

Fuck vad många dåliga band det finns i Fkp. Det är ju förjävla tur att vi finns alltså... hehehehe. Nej, men efter igår vill jag ge fett och krädde till framför allt Mischief som var så innihelvete bra att jag funderar på att byta genre och rent utav bli gladare. Shamalamas och Attentatet & Lx (som jag framförde en vacker låt med) var också bra, resten den kvällen var typ "eehhh, vad fan sysslar killarna på scenen med?". Jag är mycket väl medveten om att alla tycker så om oss töntiga popare när vi lirar också, MEN: det är inte töntigt med melodier. Kolla bara på Mischief.

Klas är vacker, och förmodligen är hans blogg mer meningsfull än min. Läs den! Den heter nåt med accordingtoklejs.

På natten spelade vi Alfapet hos umbrella. PJ spillde återigen ut 12 tankfartyg melon på Ellas matta och jag vann spelet, såklart. PJ och Albin vann tredje och första pris på Lokatt-tävlingen, Ella vann ingenting trots att hon fuskade. Äääägd.

Och jag ska se Bloc Party i februari!

Naw, you're too cute...

I'm fucking bored

Det var tredje gången jag uttryckte mig så (rubriken). Så värd har den här dagen varit. Lite som igår. Fast ändå, det fanns nog någon slags poäng med idag. Eventuellt.

Det finns verkligen ingenting att säga förutom det som sägs i rubriken. Eller det finns det iofs. Men det tänker jag inte säga. Lite får faktiskt ni muppar jobba för att få reda på saker.

Tholle, jag har ingen vidare bild än, håll ut. Alla andra: Jag har ingen vidare bild än, håll ut.

Survival Sickness

Vad är detta om eller? Är jag så jävla svag? Jag måste verkligen bättra mig. Fast ändå.

I Wanna Fall

RSS 2.0