Acolyte

Senast köpta skivor:

Passion Pit
- Manners
Sigur Ros - Takk...
Teddybears - Soft Machine
Sonic Youth - Goo
Kele - The Boxer
Florence Valentin - Pokerkväll i Vårby gård
Kent - En plats i solen
Nine Inch Nails - Downward Spiral
Collective Soul - Hints, Allegations & Things left unsaid
Mew - Frengers


Snart Hultsfred! (och PL imorgon, som bekant)

57

Imorgon drar jag. Hade!


Soft dag, egentligen bara Casablancas som peppar ordentligt.

Något mer hektiskt, och jag missar mitt älskade Cribs. Fuck P&L!




Verkligen trist dag. Förutom Fontän är Mew och Jay det enda jag vill se supermycket, och de spelar samtidigt.


Okej.

Sexiest man in Jamaica




Glad midsommar!
Iår får jag klara mig utan dessa två då båda har en tendens att befinna sig så jävla långt bort hela tin'.

LSB11! (Arn-special)

Ni kan reglerna.



Arn?                                       Jack Bauer i inledningen av säsong 2 av 24?



"Sune" från Arn?                                    Promoe?



Arns son Magnus?                            Timo Räisänen?

Blogguppdatering

Info del 1: Abbes blogg uppdateras väldigt dåligt för tillfället (värre än min faktiskt), detta beror (faktiskt) inte på att han vill vara svår och indie utan för att hans dator kollapsat. Alla ledsna läsare uppmanas snarast läsa info del 2.
Info del 2: Jocke "fine pajk" Snrt har, efter tvåhundra år, sjutusen sms, en miljon skrivna böcker och två kravaller skaffat en blogg. Den hittar ni överallt!

Sen kan vi också säga såhär: Biffy Clyro övertygade mig slutligen, P&L 2010 är bokat. Mot alla odds och undersökningar. Men jag är övertygad om att jag kommer hata festivalen söndagen då den slutar. Var så säkra.

Och btw. Ronja bor lite hos mig för tillfället. Alla som vill ta del av henne måste strikt följa mina regler. Hon är faktiskt mest min. (Och mest söt).

Cave in

Ja, alla dessa festivaler alltså. Igår var jag hur nära som helst att köpa biljett till P&L. Det skulle inte förvåna mig om jag har biljetten innan dagen är slut. Men: frågan är om jag verkligen orkar komma hem från P&L på söndagen och åka till Hultsfred måndag dagen efter? Och frågan är om jag orkar åka till P&L redan på måndagen? Och om jag inte orkar det, orkar jag åka själv då? Det bästa vore givetvis om Matilda orkade följa med.

Sen dethär med WCR. Jag måste fan se Specials. Och det enda jag missar om jag tar sista tåget hem är Hives. Det känns helt okej. Tyvärr krockar Specials och Invasionen, det är lite trist, men Invasionen ser jag ju på Hultan och ev P&L (och såg som bekant på Siesta, det vet alla som läst min fantastiska topplista). Det enda jag tvekar på är givetvis ekonomin. Visst hade det varit gött att ha pengar?

Det suger ju också att Way out West börjar bli så jävla bra. Chemical Brothers släpptes igår och tydligen ska Air vara klara men inte släppta. LCD vore ju inte fel heller.

Ge mig pengar, någon?

Buuuuuuu

TRAGIK!!! HULTSFRED HAR BOKAT VIT PÄLS...

Dagens citering

"Tack o Kiitos alla kentidioter där ute!
Hälsar Översteidioten som fyller 40 idag.
Den här dagen har jag väntat på sen jag var 5.Nu kan livet börja!"

Sami Sirviö som fyllde 40 häromveckan

Frankenstein Stomp

Haha, detta jävla Babyshambles alltså. Trummisen har hoppat av, jag vet att det var snack om att både basisten och gitarristen skulle hoppa av för ett tag sedan, och nu ryktas det (enligt McAn på RP-forum, han har koll) om att Pete ska sluta. Arvika någon?

Nine Lives

Senast köpta skivor:

The Hives - Veni Vidi Vicious
Incubus - Morning View
Owl City - Ocean Eyes

Och om typ 10min har jag även vunnit:
Nåid - Waking Up


Imorgon ska jag vinna världens snyggaste jacka.


Automatic Lover

Eftersom Hultsfred har släppt lite nya band så var jag givetvis tvungen att uppdatera min affisch. Den är helt galet snygg faktiskt. Vill ni se? Titta här nedanför.




Sen verkar de fullständigt ha misslyckats med spelschemat, men vafan. Det blir grymt.


Och på tal om festivaler så ska jag antagligen på West Coast Riot och eventuellt till Piss&love.

Suckey

Alla mina MSN-kontakter har försvunnit. Min mail fungerar inte som den ska. Jag har sjukt mycket skulder. Jag har inte fått lön. Jag vet inte om jag kommer klara min ekonomiska situation till nästa utbetalning. Mitt internet cpar.

Men jag är glad ändå...


You're wondering now

Såhär många listor kan jag göra (bland annat):
1. 1
2. 2
3. 3
4. TUSEN!
5. TILLS JAG SPRÄNGS!

Blank Expression

Ytterligare en topplista, över Ronjor:
1. Techno-Ronja
2. Ronja Rövardotter
3. Birk

Riffe-Raffe



Och folk tycker det är konstigt att jag gillar Mustasch...

Siesta top 10

10. Familjen
Jag har sett Familjen 5ggr. Jag har inte tyckt det varit speciellt bra en enda gång, men Siesta-spelningen var ganska trevligt. Sjukt mycket folk (hemmaplan liksom) och galet röj, även om jag satt och lutade mig mot något slags tält.

9. The Hives
Första gången jag såg Hives var det supertrångt, supervarmt, superkaos och ganska trist, framför allt för att min väska fastnade i alla. Själva spelningen minns jag inte så mycket av, förutom att Pelle var så innihelvetes dryg, det minns jag att jag tyckte var töntigt. Denna gången skrattade jag åt allt han sa, och han var precis lika dryg. Ganska trista låtval, ja. Inte speciellt tight, nej. Men jävligt underhållande.

8. Timo Räisänen
10-gigs-jubileum med Timo, han var som vanligt. Jävligt bra. Stor miss att byta ut Mr Saturday, men liveversionen av Carry me home är fan bland det vackraste jag hört live. Iaf iår. Jag tror att jag var sjukt full på den spelningen.

7. Mew
Egentligen skulle jag vilja sätta Mew högst upp typ, så jävla bra är dom. Men några jobbiga indiekids som verkligen inte verkade vilja se bandet pratade sönder spelningen, mer eller mindre. Varför går man på en konsert, står långt fram och varken sjunger med eller lyssnar? Fett med Silas the magic car. Synd att New Terrain, Sometimes life's isn't easy, Comforting Sounds och She came home föll bort. Grymma jävla cp-musker är dom. Framför allt trummaren. Och Jonas.

6. bob hund
Givetvis var inte bob hund lika trista som på bofa. Snarare sjukt o-trista. Thomas var mer underhållande än Pelle, och jag var övertygad om att han skulle dö, flera gånger. Eftersom han satt på två monitorer alltså. Och han verkade inte helt supernykter. Galet röj på Molntussen.

5. Babylove & The Van Dangos
Ska funkar alltid live. Det är inte ofta jag står och ler en hel konsert så att käkarna gör ont efteråt. Men så glad blev jag av den fantastiskt sköna musiken som Babylove trycke ur PA't. Nu ska jag och Abbe starta ska-band.

4. Röyksopp
Platserna 4-2 är sjukt tighta, och egentligen skulle jag vilja sätta dom som delade, men however. Röyksopp är så jävla bra musik, och det växte live. Det var framför allt riktigt jävla mäktigt. Fet show, fett ljus, fet scenografi osv. Och alla bra låtar spelades.

3. Invasionen
Jag älskar Dennis Lyxzén.

2. Teddybears
Vilken. Jävla. Show. Det bästa var givetvis gitarrsolot med disco-björnhuvudet. Eller dubbelgitarren. Eller den fyrkantiga basen. Punkrocker var nog festivalens mäktigaste låt. Tre minus: 1. Ingen Cardiac Arrest. 2. Swingfly. 3. Jag var för trött för att dansa. På Hultan, då jävlar!

1. Kristian Anttila
Anttila och hans band (verkligen hans band också) var, trots helt jävla uruselt ljud, helt outstanding. Jag älskar band som freakar ur (Does it, This is head, Franz, Bloc Party osv är bra exempel på det)(live alltså)(och annars också iofs). Anttila gjorde det på ett helt enastående sätt. Ganska självklar första plats. Helt grym publik!


Kräm.

SB

Siesta var kallt, blåsigt och alldeles för många poliser.
Men jag pratade med Dennis Lyxzén, signerade en demo till Timo och gav en till PSL.
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRR kan ni läsa om det.

Förutom det såg jag band och drack öl. Och var med på festivalens antagligen roligaste bild:




Bonusbild:


Vi drack inte firman, snarare Söderbröder.

Topplista över banden kommer (såklart).

RSS 2.0