Cave in

Ja, alla dessa festivaler alltså. Igår var jag hur nära som helst att köpa biljett till P&L. Det skulle inte förvåna mig om jag har biljetten innan dagen är slut. Men: frågan är om jag verkligen orkar komma hem från P&L på söndagen och åka till Hultsfred måndag dagen efter? Och frågan är om jag orkar åka till P&L redan på måndagen? Och om jag inte orkar det, orkar jag åka själv då? Det bästa vore givetvis om Matilda orkade följa med.

Sen dethär med WCR. Jag måste fan se Specials. Och det enda jag missar om jag tar sista tåget hem är Hives. Det känns helt okej. Tyvärr krockar Specials och Invasionen, det är lite trist, men Invasionen ser jag ju på Hultan och ev P&L (och såg som bekant på Siesta, det vet alla som läst min fantastiska topplista). Det enda jag tvekar på är givetvis ekonomin. Visst hade det varit gött att ha pengar?

Det suger ju också att Way out West börjar bli så jävla bra. Chemical Brothers släpptes igår och tydligen ska Air vara klara men inte släppta. LCD vore ju inte fel heller.

Ge mig pengar, någon?

Kommentarer
Postat av: Joakim

När ska du blogga om att jag har börjat blogga då?

2010-06-11 @ 22:45:18
URL: http://snrt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0