Klåparen

I helgen skulle vi ha spelat på Musik Direkt, det gjorde vi inte. Vi är stans bästa och sämsta band.

Ginza är fetaste rean, igår beställde jag 10 skivor:
Phoenix, The (International) Noise Conspiracy, Hot Hot Heat, The Clash, Kashmir, Ash, Nine Inch Nails, Suede, Laakso och Athlete.

The Virgins som jag nämnde förra gången jag bloggade är ännu bättre nu än då.

Förra veckan gjorde vi en jävla massa konserter där jag sjöng Music was my first love och The Show must go on, tack massor till alla som kollade och sådär. Det var kul som fan.
Och Sebastian Bokachibabba, som förmodligen aldrig skulle råka titta in här och se detta: Du var bäst.

I lördags i all deppighet lyssnade jag på Du & jag döden för första gången på flera månader, då slog det mig hur fantastisk den faktiskt är.

I lördags var vi också på fest på kvällen, det var trevligt som fan. Jag och Albin träffade en tjej som hade legat med Inge (basspelare i TINC). Hon tyckte förmodligen, i vanlig ordning, att vi var dumma i huvudet. Tapper var nykter, men det märkets inte. Essnert fick mitt hems snyggaste säng att sova på. Men han tog det ganska bra ändå. Jag spillde pizza på mina vita byxor, det tyckte Sally var idiotiskt. Hon är rädd för mig, moahaha (elakt skratt). Ytterligare unga tjejer kommenterade att jag hade spelat på k volt, vad är det med folk?
Ella var sådär onödigt söt, som hon brukar. Älsk på den, ellerhur Albin? (Ellsk kanske?)

Och när staden ligger tom inser du att det är så ditt liv ser ut...
Och allting är som förut.

The Show Must Go On

Ursäkta för att jag blivit så dålig på att uppdatera. Jag mer eller mindre bor någon annanstans för tillfället.

Två av sex (?) konserter avklarade. Ikväll smäller det som fan! Om min röst står sig vill säga...

Egentligen tänkte jag bara säga att jag återigen gråter floder över att förmodligen missa tidernas bästa festival-lineup. Werchter släppte idag: White Lies, The Script, Yeah Yeah Yeahs och Regina som jag förvisso inte slänger onödigt mycket lovord över, och som dessutom kommer till Hultan också. Men SCRIPT!!! Finns det NÅGOT av mina favoritband som inte kommer dit? Skulle vara Wombats och MGMT då kanske.

Hultan kontrade inget vidare. Sahara Hotnights vill jag iofs se, har missat dem miljarder gånger typ. Men Mando? Orka. Dock får man höja ögonbrynen lite för The Virgins, som fyller mina högtalare just nu. Skönt band, ska jag nog spana in på festivalen.

Jag ska för övrigt se U2 i sommar och har en biljett över för den som vill sällskapa mig. Jag tror att Snow Patrol är förband.

Alpha Male

Jag mår ganska bra. Jag har inte sovit ensam på en väldans massa nätter, det är ju mer eller mindre fantastiskt.

Vi roddade stadsteatern idag, inför Music was my first love nästa vecka. Jag kände mig otroligt nyttig. Men, de kunde inte använt sig av folk som faktiskt äger muskler på sina armar?
   Konserten kommer säkert bli skittuff. Jag kommer inleda och avsluta showen, är detta ett patetiskt misstag eller ett genidrag? Kommer min röst hålla? Kommer jag se någonting om jag solglassögon bär på huvudet? Hur många kommer hata mig av samma anledning? Hur många kommer hata mig för att jag är så väldigt medveten om det och vill verka så jävla oberoende och inte bry mig? Hur många kommer skrika mitt namn i eufori? Hur många av mina alldeles för unga fans kommer dit och kollar? Hur många frågor kan jag komma på? Hur egocentrisk kan man vara?

AB låter mig inte se Hives på tisdag. Biatch.



Men det är lugnt, för jag mår ju enligt uppgift ganska bra. Och inom en halvtimme är jag påväg till en annan del av staden, till en annan otroligt trött individ, om man får tro henne själv, till ett annat liv, till en annan känsla och ett annat förhållningssätt till saker och ting.

Eh, detdär fattade inte ens jag.


Finns det något skönare än Röyksopp?

Lx är tjock

FILMBLOGGEN

Läs och lär.

Flux

Det är tråkigt att skriva: If your writing is causing you pain, cut it off, cut it off!

WE NEED TO TOOOOLK!

Festivalångest

Jag upptäckte till min fasa att jag skrivit totalt 104 blogginlägg med detta inräknat, mao: Jag firade inte det hundrade inlägget med konfetti och serpentiner.

Jag vill verkligen till Werchter. Finns det en sjukare line-up?
Bloc Party The Killers Coldplay Placebo NIN Franz Ferdinand The Streets Kaiser Chiefs Oasis Kings of Leon Elbow Röyksopp

Snälla, hjälp mig dit?!

Igår hade jag fantastiskt roligt. Mycket trevliga människor på samma ställe, mycket trevliga skratt med samma människor. Tackartackar.

Och jag ska nooog se Hives med minst en trevlig individ nästa vecka (inte den som börjar imorgon).

Och vi har akustisk spelning nu på tisdag, ungdomens hus/odenhallen. Väl mött, cover utlovas!

The Etablerad Bloggg

TRISTESS I SKOLAN!

Albin är rastlös, springer runt, sparkar i skåpen, vill prata med MS, tjatar om allt och ingenting oavbrutet, hindrar mig från att plugga Sh och vill gästskriva i min blogg. Fett nej på det!

Gästskriva låter VÄLDIGT snyggt.

Nej.

Lärcenter var förbannat trist, jag vill inte gå på hög skola.

Och jag är fett sugen på Werchter, IGEN! Fast Hultan är också bra. Emmaboda är kass, hahahahahahaahahAhashahaha.

CREAM

Martin in Videoland



=)

It has never been B-Kele...!

Nu har vi ställts inför rätta med Lasse, det känns bra. Han är både beviset på att skolan och dess system suger, och det som motarbetar samma skola med samma system. Han är inte lika tråkig som Matildas två tråk-Lassar heller.

NIN blev ju givetvis klara för Arvika idag då, lite surt, men samtidigt gött att det inte blev Bloc Party. Hellre ingen Kele till Sverige alls, än Kele till fel festival.

I eftermiddag ska jag göra ytterligare tafatta försök till att prestera sång i Freddie Mercury-klass.

Täcka en teckning, teckna en täckning

Ikväll har jag lyssnat på massa bra musik. Men egentligen tänkte jag bara be om ursäkt för alla syftningsfel i förra inlägget. De syftningsfelen som ingen hade upptäckt om jag inte sagt nåt, om de ens kommer upptäckas nu.
Jag har även bloggat onödigt många gånger.

Och efter en miljard sms får nån för sig att det inte finns någon täckning, vad fan vill nån?

Musik non stop/Music Non Stop

För alla er som är totalt ointresserade av vilka konserter och festivaler jag funderar på att se så kommer här ett extra inlägg, bara för er. Ni som är intresserade av ovan nämnda saker ombedes stänga ögonen omedelbart. (hehehehe)

Those Dancing var bra i lördags. Linnea var snygg, Lisa var trevlig, Cissi pratade oavbrutet, Rebecka var bäst och Mimmi vet jag inte vad jag ska säga om.
Jag, Albin och Simon hängde med Lisa och Cissi efter konserten, eller snarare hängde efter. De var ganska snälla men vi var ointressanta efter ett tag. Någon som hört Magnus Ugglas "Trubaduren"? Den beskriver ganska bra kampen mot någon tuffare, i detta fallet en kriminell, fattig, erfaren och rockig Morrissey-kopia. En riktig rock-dude. Fast popig. Killar är jobbiga kom jag och Albin fram till, jag tror Simon sov just då.

Fast hans band var bra.

Fan nu blev det ju en text om band ändå, jag ska döda någon.

Jag har inte missat ett enda Sex and the City-avsnitt på flera veckor. Jag är bäst. Någon borde döda mig.


Hoppas vi får godkänt på projektet, det råder tydligen osäkerhet kring detta. Imorgon ska vi ställas inför rätta med Lasse, jag känner mig lagom hotad. Ungefär som när det kommer till de bättre tiderna.
(Det där var ett otroligt internt skämt som bara Ella skulle fattat om hon hade läst det, vilket jag tvivlar på att hon gör. Mao, sjukt onödigt, liksom denna välkända parentes.)

På fredag spelar ensemble-gruppen på Lumber & Karle, det ligger i Kvänum sägs det. Dit kan man bara ta sig med Tommy Tappers kalasbuss.

Cya, wankers!

This Modern Love

Hultsfred ser starkt ut. Killers, Kings of Leon, Franz Ferdinand, White Lies, Sounds, Madness och Ternheim. Inte illa.

NIN till Roskilde idag, jaha, kul för PJ då. Fast jag slår vad om att du inte har koll på dem? (Och detta var INTE nån diss, snarare att NIN känns otroligt inte dig) (Märkte du förresten att jag skrev till dig? Otroligt personligt, gläd dig åt detta. Vore otroligt kul om du inte ens läste.)

Hoppas inte på Bloc Party till Arvika eller nån annan töntfestival i Sverige. Då skulle jag bli ruinerad, måste se dem igen.

Arctic Monkeys och Band of Horses till WOW lockar ju lite också. Det kanske blir någon mer än Hult och Siesta. Hoppas jag får jobb..............

Dilemmat just nu är dock inte vilken festivalbiljett man ska inhandla, utan om det är värt att lägga 700 spänn på en U2-plåt...

Jag lyckades namedroppa 12 band, jag kan nog bli musikrecensent. (Dessutom är jag otroligt bra på att använda låttitlar som rubrik) (Och att lägga till extra parenteser utan mening)



Can anyone pay for me? Anytime?

Lösa skottar

Nu hade jag tänkt skryta med att jag har Glasvegas självbetitlade debutalbum signerat av bandet themselves. Men. Bandet som skulle börja signera 14.00 på Bengans hade inte dykt upp 14.40 när jag var TVUNGEN att lämna butiken för att hinna med mitt tåg. Fyfan vad ovärt. Jag var förmodligen bara minuter ifrån att se Glasvegas.

Men jag köpte, förutom Glasvegas-skivan, The Killers Day & Age och Placebos Meds.

Nu bär det av till Sticky och Those Dancing! Linnea....

Coming up on infra-red!

1. Jag har köpt biljett till SIESTA! Mao: Jag ska se PLACEBO och TINC!!!
2. Musikvideon till Besvara mina krav är klar!

http://www.youtube.com/watch?v=Rorib6fQBCc

Gud 1.0, 2.0 och 3.0

Förra veckan såg jag Bloc Party och TINC. Bloc Party var det absolut bästa jag någonsin sett i hela 4 dagar, sen såg jag TINC som var det ABSOLUT bästa jag någonsin sett! Helt sjuk vecka.

Jag tänker inte tjöta om hur mycket jag älskar dem, det är väl ingen som vill höra i vilket fall.

Men Dennis Lyxzén är Gud 1.0, han showade gränslöst, sjöng endast decimeter från mitt face och jag tog honom på röven.
Kele Okereke är Gud 2.0, han sprang ut i publiken och var allmänt asrolig hela tiden. Och han spelade gudomligt.
Simon är Gud 3.0. Bara för att det ska vara så.

Andra gudar är övriga medlemmar i ovanstående band, typ Matt Tong, Gordy, Russel, Inge och de andra två i TINC som jag inte känner till namnet på.

Nästa vecka är det TDD.

RSS 2.0