Sunday

Jag överlevde faktiskt förra veckan, tre av fyra skolarbeten redovisades utan större komplikationer.

Projektarbetet ser ut att kunna bli ganska bra. Vi har förhoppningsvis filmat allt som filmas skall. Hela onsdagskvällen och måånga timmar igår gick spenderades i vår unkna replokal. Stort tack till Marty & Simon! Nu ska vi bara klippa lite.

Kentforumet har legat nere i flera dagar, TRAGIK!

I fredags var vi ute hos Dauko och hade hippie/reggea/Mariefirande/allmäntgemenskapande-kväll. Det finns typ två miljarder bilder från kvällen i fråga. På bilderna kan man till exempel se mig dricka min sista Beamish, Albin vara mer än vanligt bitter, PJ sådär jobbigt glad så att man får dendär trötta minen, alla äta pizza som jag betalat åt dem, Simon dricka öl på ett sätt som bara Simon kan, mig spela gitarr, förmodligen Family Values till PJ's stora förtret, Ella blanda ihop sin kamera med Emmas, Marie vara allmänt Marie-glad, Dauko vara allmänt Dauko-glad, mig, Albin och Marty letandes efter sängar i flera timmar, mig och Albin på det sämsta humorhumöret någonsin liggandes på ett hårt golv, Simon som kvällen till ära inte låg med Albin, Dauko fly från sängen där hon tänkt spendera natten, förmodligen på grund av trängsel, mig och Ella kämpa in i det sista för Doktor Kosmos, utan framgång, alla andra som ville lyssna på nån tecknad orkester som tydligen skulle vara det gulligaste som någonsin skapats, till och med gulligare än Ullegulle himself.
Man kunde säkert se nåt mer också.

Igår kväll sprang jag över på efterfest till Krille, det var mycket livat.. NOT.
(Såndär grej som man använder sig av när man spelar musik)



Om två dagar ska jag se världens bästa band, det känns inte helt klokt. Jag och Albin kommer dansa ihjäl oss, vi uttrycker det på följande sätt:
Fuck human, we are dancer!

Och för er som inte fattar så är jag inte så tråkig att jag bara skriver dagens namn på engelska i rubriken, det är (givetvis) en Bloc Party-låt.

I love you in the morning, when you still hang over.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kvartersfesten kommer bli bäst någonsin!

2009-02-22 @ 19:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0