Irish Strout

Jag ger: en lite summary av helgen.

I fredags åkte jag inte till Örebro och såg på Molotov Jive, de spelade bara 30min och det fanns bara dyra förstaklassbiljetter till tåget. Jag hade inte råd helt enkelt. Jag hade däremot en massa alternativ inför fredagskvällen. Jag gillade inte något av dem särskilt bra.

Alt 1: Reggeaklubb på Nouveau (jag tror att jag lyckades stava rätt där?). Inträde 40 spänn och en öl för 30 (eller 29, mycket viktigt enligt Albin). Inte helt dumt kanske? Men jag kände av diverse anledningar inte för det. Jag kände för att bara sega hela kvällen.

Alt 2: Elins fest i Ulricehamn med Simon och hans HR-package. Det är ganska långt till Ulricehamn, men Simon var övertalande och ett tag lät det jättebra. Jag föll.

Alt 3: Hitta nån random förfest till Ålle men inte gå in på Ålle. Nackdel: Jag hittade ingen sådan. (Jag letade inte heller)

Alt 4: Sitta hemma och sega. Sjukt underskattat alternativ. Orka fest, som sagt. Men ja, det blev ju tvåan som vann.

Det var iofs ganska trevligt. Jag kände inte så många där, Simon försvann hela tiden, Tholle mådde växlandevis bra och dåligt i ett rasande tempo, folk vägrade spela Ruby på guitar hero, Albins polare från Götene dök upp, jag var inte sugen på öl och drack därför ingen, jag föll inte för grupptrycket att testa Bulgariens homeaid-shot, Simon misslyckades med alla raggningar, jag fick höra att jag sjöng bra minst 10ggr under kvällens gång, Tholle ville spela på Sweden Rock, jag var trött och satt i en fåtölj och klinkade på en akustisk gitarr.
Efter en stund blev även Simon trött, vi åkte hem, åt pizza och slocknade in my room (jag var tvungen att skriva det på engelska, det är en Albert Hammond-låt).

Dagen efter vaknade jag med en Simon på golvet och en mamma klagandes över en pappa som köper alldeles för mycket dåliga cd-spelare.
Simon blev upphämtad av en röd bil som körde honom hem till en äcklig kyckling.
Jag kollade på tre avsnitt av På spåret och kände mig jävligt allmänbildad. Jag tog Borås på 10p och Brisbane på 8. (Alla andra städer tog jag förmodligen inte alls, iaf inte de i Mocambique, som jag förmodligen stavade fel till nu.)

Min lördag var i sann Mr Saturday-anda, vilket alla som följt min blogg en längre tid BÖR förstå. Det är verkligen sjukt mycket vettigare att sitta själv en hel kväll och göra inget än att gå nånstans dit man inte vill gå och träffa någon man inte vill träffa.
Jag såg på National Treasure 2 och kom ännu en gång fram till hur otroligt rolig Riley är. Förmodligen med på min top10-filmkaraktär-lista. Om jag någonsin skulle göra en sådan.
Jag fick ett paket från Irland också. En försenad 18-årspresent från systra mi. Det innehöll fyra bra skivor av Frames, Smiths, Streets och Stone Roses samt två burkar Beamish, med tillhörande ölglas.

Självklart måste även detta, hutlöst långa inlägg innehålla någon slags musikuppdatering.

Day & Age är förbannat bra. Jag gillade den halvbra i början, men den växer.
Placebo är bra, framför allt skivan Meds.
Doves låter som en blandning av Embrace och Jet.
Jag har återigen fått en liten Wombats-crush, nya skivan ska bli underbart kul att höra.
So Jealous-skivan av Tegan and Sara är kanoners.

Goodnight, Travel Well

Kommentarer
Postat av: albin

1. HAN ÄR INTE MIN POLARE, VAR INTE HELLER :@

2. Placebo är tråkiga

3. Har din wombatscrush gått över mellan att den började och att den började igen?

2009-02-01 @ 22:19:11
URL: http://grekernaanfaller.tumblr.com
Postat av: r

de spelade en timme!

2009-02-12 @ 20:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0