The Tönts

Jo förresten. Angående detdär bandet från E-tuna, och deras nya låt.

Den är ganska tråkig. Det tycker jag fortfarande, fast jag hoppas har lite på känn att den kommer växa iaf lite. Det är hur som helst vad alla andra påstår.
Jag stör mig sjukt mycket på Jockes röst. Och att låten bara segar sig fram. Den kunde blivit så mycket bättre, det bevisade remixerna.
Familjens remix är snabbare och dragigare trots att den egentligen är mer avskalad. Dessutom låter Jockes röst 2kg bättre.
Punks Jump Up-remixen är nog i princip exakt samma spår som Vy från ett luftslott. Jag hör iaf ingen skillnad.




Jag har biljetter till båda konserterna i GBG. Jag vet inte om jag ska gå på båda. Kanske inte hämtar ut den ena. Om inte annat för att jag inte har råd. Men jag kunde verkligen inte låta bli att boka en när det ändå fanns ståplatser kvar.


Jag har lyssnat massor på Kent senaste dagarna. TTS är fortfarande inte alls bra. Fast i morse (igår kväll kan det ha varit också) erkände Ella att Kent var väldigt bra. Hon verkar dock inte ha förstått att dom kan vara mycket dragigare än typ Kärleken väntar.

Det hade varit coolare om dom vågade röja lite mer. Fast det finns ju andra band som sköter det så mycket bättre. Kent kommer alltid vara bäst som gitarrband.

Kommentarer
Postat av: Ella

Jaså?

2009-10-25 @ 23:49:09
URL: http://backha.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0