Introducing Palace Players

Vad gör jag nu för tiden?
  1. Jag fyndar på tradera. Jag har till exempel köpt: En svart kavaj från H&M, cirkus 200kr, en Daft Punk-skiva, typ 40kr, en brun eko-t-shirt, typ 50kr eller nåt, TINC-Capitalism stole my virginity vinylsingel, och senare idag ska jag vinna X&Y på LP.
  2. Jag skriver texter som jag efter hur mycket träning som helst ändå inte lyckas lära mig. Jag förstår inte hur svårt det ska vara att lära sig en jävla låttext? Som jag dessutom skrivit själv. Jag brukar iofs ha lättare för att lära mig andras texter: förmodligen är det jag som är dålig. Att texterna sällan blir speciellt bra kan man också nämna.
  3. Jag skriver låtar (inte texter då, utan låtar). Dom har jag lättare att komma ihåg och dom blir bättre. Vem bryr sig om text egentligen? (Fast det är inte meningslösa texter, dom handlar om något, det gör dom alltid)
  4. Jag repar dom nya låtarna och texterna med bandet. Låtarna blir hur bra som helst. Se Vinklad på lördag i Skara. Då kommer iaf tre nya låtar.
  5. Jag följer ett IFK som kommer få det väldigt svårt att hänga med i guldstriden.
  6. Jag dricker mycket öl. Ofta med Jocke. Han har äntligen betalat tillbaka sin öl-skuld.
  7. Jag jagar vinyler. Ofta med Ella. Hon har ingen skuld att betala tillbaka. Men hon har en LP-spelare. Där spelar jag mina skivor hyfsat ofta. Jag har också en, den är inte ikopplad, än.
  8. Jag lyssnar på bra musik, som vanligt. Mina top 3 just nu är Mew's (uttala det och du får ett annat band) senaste, Cribs senaste och The Resistance.
  9. Jag försöker lära mig att spela gitarr som mina idoler. Det går varken bra eller dåligt.
  10. Jag spelar alldeles för mycket dator.

Jag saknar alla männskor som flyttat iväg.
Jag älskar er, det vet ni väl..?

Kommentarer
Postat av: PJ

:)

2009-09-30 @ 18:00:19
URL: http://sirkka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0