Dominos!

Arvika topp 7 då, Orkar faktiskt inte göra topp 10. Mest för att jag inte orkade se så mycket band. Öl är gott typ.
(Iofs hade jag superäcklig 7,0-öl som var superäcklig, men resultatet var ändå familjärt)

7. Simian Mobile Disco
Det är lite trist att superdansanta technoakter alltid ligger sist. Man orkar aldrig dansa då. Men SMD-showen var ändå fräck, framför allt ljuset var grymt.

6. Kent
Kent är alltid Kent liksom, även om P&L-giget var typ tusen bättre. Låtlistan var ganska trist, men M och MIDVH slår alltid hårt, och jag lyckades återigen fälla tårar. Gay.

5. Invasionen
Det näst bästa med denna spelningen var att de hade någon extragitarrist på vissa låtar så att Dennis fick trolla med micken. Det bästa var att vi träffade samma nämne i langoskön senare under kvällen. En liten extra eloge för hans sköna mellansnack som löd typ såhär: "När vi växte upp så fick man välja. Punk eller synth. Ni var alltså våra fiender. Sen läste jag att de engelska synthbanden inte var överklass utan arbetare som sjöng om socialism. Vafan tänkte jag då."

4. Teddybears
This is head/Teddybjörns-krocken var den värsta av alla. Men vi hann trots allt se knappt 30min av Teddy, och även om det inte kom upp i grym Siesta-klass vardet givetvis party som fan. Men: Verkligen fel scen. Både publik- och scenstorlektsmässigt. (Med tanke på deras scendekoration)

3. Babyshambles
Efter Fuck Forever kom Pete Doherty ut på scenen igen. Ett mycket annorlunda (men inte alls förvånande) extranummer gick ut på att Pete slet åt sig en mick, stammade fram att alla skulle lyssna och berättade att polisen ville göra ett blodtest på honom om han gick av scenen. Hans lösning var att stanna kvar på scenen och dricka vin. Själva spelningen var trevlig, men hade givetvis inte nått topp 3 utan detta.

2. This is head
Det här är huvud är lätt ett av Sveriges bästa liveband. Mer än så finns det inte att säga faktiskt. Jo förresten. Låtlistan var massa ändrad från Popadelica, tumme upp!

1. The Big Pink
Jag har antagligen sett årets bästa spelning. The Big Pink var något av det bästa jag sett någonsin. Fy fan. Det finns egentligen inget att säga. Dom hade en tjej som spelade trummor, hon var cool typ. These girls fall like dominos!

Bubblare: Den svenska björnstammen, Shout out Louds, Timo och Universal Poplab. Tre av dessa missade vi större delarna av pga till exempel regn, felkoll i schemat eller krock.



Emmaboda nästa. (Förresten. Jag kommer lägga upp lite skojiga bilder för att liksom inbilla mig om att alla mina läsare inte läser Ronjas blogg också)(Fast mina kommentarer är ju givetvis bättre, hehe)(Nu kommer hon bli sur på mig, hihi)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0