Ost-Techno



Bob hund kommer till Peace & Love. Vem fan bryr sig? Idag gör svenska festivalfavoriten ett typiskt svenska festivalfavoriten-släpp. Med lite sådär gulligt lite av varje, något för alla. Helt o-nischat och inte ett dugg exklusivt (förutom några arkitekter som antagligen bara råkade bokas).

Samtidigt släpper Way out West band på sitt sätt. Att affischen även i år kommer bli världens rörigaste råder det inga tvivel om, och det var väl möjligen det de lyckades med idag. Själva släppet består liksom av typiska WoW-band. Lite hiphop, typ Q-Tip som ställde in förra året, och lite pop där det mesta hamnar på klubbarna. Och så Tiesto. Antagligen tänkt som avslutningsakt i stil med Basement Jaxx ('09) och The Chemical Brothers ('10), men liksom Tiesto? Är inte det jävligt cheesy?

Och på tal om lite halväcklig techno så verkar Emmaboda fjäskat till sig Booka Shade. Som om de inte hade nog med sådant innan.


Kortfattat en medioker festivaldag. Tycker man inte det läser man fel blogg. Lyssnade förresten på en Delorean-låt som lät som Melody Club nyss. Sammanfattar väl bandsläppen ganska bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0