Blejk

James Blake är det nya nu. Det står om honom överallt, helt plötsligt. Han har säkert varit det nya ett bra tag utan att jag vetat om det. Men nu är han iaf verkligen det nya. Hans skiva kommer bli Pitchforks favorit iår. Så fräck verkar han vara.

Men det var han inte. Jag läste inte bara om bob hund i min Sonic, nä för jag läste även om ovan nämnda Blake. Det var en artikel som lovade mycket gott om grabbens nyutkomna skiva. Efter en halv genomlyssning (orkade inte längre) fattade jag ingenting. Någon märklig seg-jazz-ambient med elektroniska trummor? Och detta kallade de i artikeln för DUBSTEP? Dubstep, som för övrigt också verkligen är det nya, trodde jag var någon slags dansmusik? Den som lyckas dansa till Blake får verkligen kämpa.

Och nu ska vi ta det lugnt med sågningarna, för innerst inne vet både ni och jag att jag kommer tokavguda skivan om några månader när jag tar upp den igen. Precis som med Animal Collective, Yeasayer och No Age. Snopet kommer jag tycka. Hur blev det såhär?


Känner ni hur seriös min blogg har blivit? Hur blev det såhär? Nä, jag vet inte heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0