King Night

Idag började de spela julmusik på jobbet. Innan det ens blivit december. Vilket iofs inte är speciellt konstigt med tanke på att julmarknaden börjar redan i början av oktober (10okt närmare bestämt. kl 10.), men man tycker ju kanske att det borde spela mindre roll vad de arbetande i produktionen lyssnar på. Å andra sidan ska jag inte klaga, variationen är givetvis hästlängder bättre än på Rix FM. Därför firar jag, eller nåt, med att länka följande fantastiska låt: Salem - King Night

Varför gör jag då detta? Jo, av den enkla anledningen att den är fantastisk. Och lite mer för att jullåten O helga natt, eller dess engelska (?) översättning finns med i bakgrunden, gömt i alla domedagssyntar och acid-ljud.

Om någon pitchforkare hade läst min blogg hade denne omedelbart påpekat att det inte finns ens en promille acid i Salems musik. Men punkare som jag är ger jag blanka fan i det.

Blanda nu inte heller ihop Salem med Salem Al Fakirs typ tredje eller fjärde skiva som blev av med "Al Fakir" någonstans av någon anledning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0