BOMB!

Detta inlägget kommer inte handla om pizza. Det handlar givetvis återigen om bandsläpp. Ett bombardemang-släpp om man får tro dem själva. Det handlar så klart om P&L.

Tre band syns mer än andra på festivalens facebooksida.

1. MUMFORD & SONS
Och folk har givetvis inte fattat att Hultan exklusivbokat dem.

2. ARCTIC MONKEYS
Som har sagt att de inte kommer göra några gig alls i Europa i sommar. Det löftet höll de iofs inte när Metallica offentliggjorde programmet för festivalen de arrangerar. Men att P&L skulle få en av två Eu-spelningar, nä.

3. COLDPLAY
Har för det första en Sverigespelning inbokad i slutet av sommaren, återigen på Sthlm Stadion. Och för det andra befinner sig bandet på en helt annan kontinent när superfesten i Dalarna slår upp portarna.

Nä. Det som kommer släppas är antingen Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters eller The Killers.

Och skulle jag mot all förmodan få se en bild på Thom Yorke, Johnny Greenwood och gänget imorgon när jag motvilligt tittar in på sidan, ja då är det bara ridå.

NU byter vi fokus. Från svart till vitt, från P&L till Hultsfred, som också lovat band. På onsdag.

Förutom Miles Kane (har själv bekräftat bokningen på sin site) känns The Hives Sverige-exklusivt vettigt. I övrigt har jag fan ingen jävla aning. Och som tur är spelar det ingen roll. Det kommer garanterat vara bra ändå, och skulle det inte vara bra finns det ju iaf lite tid till att dricka oel på campingen. Minst lika viktigt som bra band.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0